eren bakıcının hayatı

Hepsi Tatilde

Grup Hepsi Fan Sitesi. Hepsi Grubu sevenlerin buluşma noktası.

Geri Git   Grup Hepsi Fan > Grup Üyeleri > Eren

Üye Ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünün Mesajları Konuları Okundu İşaretle
Eski 04-08-2009, 05:25 PM
azrail_ibo azrail_ibo şuanda Çevrimdışıdır.
Ziyaretçi

Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Edildi
İtibar Gücü: 0
azrail_ibo is on a distinguished road

eren bakıcının hayatı

renimmm harikasın! sana tüm gülleri alsam sevgimi anlatamam ben seni öpmek istiyorum!en büyük hayallerimden biri.çok güzel bir sesin var.vücudunda.süper,harika ne desem başka acaba?erevizyona katılsanız olmaz mı şarkılar ağzınızdan süper dökülür.hele 1. olursanız sizi ömrüm boyunca severim.bende çok akıllıyım ve sesim çok güzel.sizin şarkılarınızın hepsi ezberimdeeeee!ereeeeeeeeen !seni çoooooooooooooooooooooooook aşırı seviyorum.benim de burcum boğa,saçım kahverengi,rapı süper söylüyom,harika şarkılar yazıyom,tüm hayvanları seviyom,tüm kitapları seviyom....tüm özelliklerimiz aynı gibi.isimlerde benziyince artık kopya gibi oluyoruz.aşkıııııııııııımmm kalbimin en ucundasın.sen çok güzelsin.diğer kızlar üzülmesin ama diğer kızlardan 10000 kat güzel ve şirinsinerenin konserlerine gittim hem de 5 kez!hatta ona imza attırdım ve bir çerçevemde duruyor hatta beni öpermisiniz dedim ve öptüler hayatımın en güzel anıydı:ve onların tüm sidi ve kasetleri var bende ara sıra onları görmeye gidiyorum.Ama harika güzeller özellikle erennnnnnnnnnnnn!harika bebişim !ben okulun hepsicisiyim sizinle ilgili herşeyi biliyorum bu yüzden bana hep sizlerle ilgili soru soruyorlar soyadlARINIZI,YAŞINIZI HERŞEYİNİZİ BİLİYORUM AŞKIMMMMMMMMM ERENNN en güzel sensin bu hayatta hiç yalan söylemezsin bu huyun çok iyi biliyormusun bizim de bir sitemiz var ve dergimiz!!yalnız matbada 30 tane basılıyor basılınca onları bayilere koyacaz lütfen alınnnnnnnnnnn derginin adı gökyüzü perileri tabii çıkarsa harika bebekler ve gözdeler,sizinde bir derginiz olabilir miii?yanlız 5 ve 6 ytl'ye satmayın en fazla 4 olsun harikalar diyarındayım sizle görüşürken bana emesenini ver erennnnnnnnnn ben çok çalışkanım bilgisayarla çok uğraşmam büyüyünce ya şarkıcıu,ya editör yada içmimar olmayı düşünüyorum.Her neyse çok çalışkanımmm!okul sınavlarında iki kez 1. oldum iki kez de 2. oldum!!Yani 4. sınıftayıııım!Hadi baybay canlarım!başarılarınızın devamını dilerim .ben ceren.eren aşkı...

Bağlantı » »

.ben tarafından hep sevilcen..
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2009, 04:24 PM
YaSeMiNKoLiK kullanıcısının avatarı
YaSeMiNKoLiK YaSeMiNKoLiK şuanda Çevrimdışıdır.
Tecrübeli Üye

İtibar Gücü: 4
YaSeMiNKoLiK is on a distinguished road

Cevap: eren bakıcının hayatı

tesekkürler =)=)

Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-03-2009, 06:18 PM
Cimcime~Kız kullanıcısının avatarı
Cimcime~Kız Cimcime~Kız şuanda Çevrimdışıdır.
Tecrübeli Üye

İtibar Gücü: 3
Cimcime~Kız is on a distinguished road

Cevap: eren bakıcının hayatı

Gerçektende eren'in hayatını anlatmışsın bu ne başlıkla ne alakası var bunun sen sadece burda eren'e karşı olan sevgini anlatmışsın ayrıca alıntı gibide duruyor. !

Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları